Miért jött létre a blog?

Miattatok, akik olvassák/olvasni fogják!

 
Milyen témakörben találhatok itt tartalmat?
- konfliktuskezelés
- látókörünk tágítása
- ismerkedés
- párkapcsolatok
- férfi-nő viszonya, különbőzőségeik
 
Kinek jött létre?
Bárkinek, akinek van kedve olvasni, vagy nyitott a logikus vitára, eszmecserére. Akár Neked is, ha ide tévedtél.
 
Van társoldala?
Igen, az Itt és Most - Találj Rám társkereső.
 
Reklámozásként jött létre?
Nem. Azért, hogy több embernek tudjunk segíteni. Egy weboldalt nehéz fellelni a rengeteg online tartalom mellett. Próbáljuk elérhetőbbé tenni az írásokat. Szeretnénk hozzájárulni valamivel, hogy az emberek tartósabb kapcsolatokat tudjanak ápolni. Bízunk benne, hogy az írások gondolkodásra ösztönöznek, tenni akarásra késztetnek (problémáink esetében megoldjuk azokat stb.), és visszaadjuk az önbizalmat.
+1 fontos dolog, sokan szenvednek a társadalmi elvárásoktól, külsőségektől, elvakítják őket a kevésbé fontos dolgot. Lehetőséget akartunk teremteni, hogy egyre többen forduljunk vissza az értékeinkhez, minden ember egyéni értékeihez. 
 
Miért pont  párkapcsolati témák?
Mert a problémákat a gyökerénél kell kezelni. Úgy érezzük, inkább látjuk, hogy a problémák fő oka a család egységeinek széthullása. Szerintem erről mindenkinek van véleménye. Talán majd egy cikkben erre is kitérünk, aztán bízunk benne találunk értelmes, logikus érveléssel megáldott vitapartnereket is :)
 
Kinek írhatok és miben?
Tanácsadók, pszichológusok nem vagyunk. Útat mutathatunk, de nem vezethetünk rajta senkit. Mindenki saját maga éli az életét, a döntéseit maga hozza. Ettől függetlenül a weboldalakkal kapcsolatban, írásokkal kapcsolatban, regisztrációval kapcsolatban stb. Nyugodtan. Ha véleményetek van a témakörökkel kapcsolatban, vagy hozzászólnátok, tegyétek meg :)