10 Jó tanács kezdő társkeresőknek!

Hogy a társkeresés valóban társkeresés legyen!

 

  1. Pár, társ bárkiből lehet! Ez a legfontosabb!

  2. Az, hogy számodra milyen lesz - szex, laza, komoly vagy baráti – az csakis Te rajtad múlik, mert azokat az embereket fogod úgyis magad köré gyűjteni, amire vágysz, a többi választás kérdése.
  3. Soha ne ítélj elsőre! Itt az a nagyszerű, hogy most végigbogarászhatod az adatlapokat, és megnézheted, mit állít magáról. Sokkal több minden derül ki róla, mint azt hinnéd! Adj a megérzéseidre!

  4. Ne kövesd el azt a hibát, amit emberek milliói, amikor csak mennek a tömegben és elmennek – lehet életük párja mellett , csupán mert nem jött be neki külsőre. Ha megöregszel a szép arc is átalakul. Csak a külseje alapján keresni felesleges, ha komolyan gondolod és nem csak pár napra, hétre tervezel.

  5. A tiltás funkciót óvatosan használd. A választottad is kap róla értesítést, mert így ő sem fogja magát tovább hiú ábrándokba ringatni és várni írsz-e neki. Továbbá csak akkor használd, ha tényleg jogosnak érzed és kulturált formában nem tudod lezárni a konfliktust vagy a kapcsolatot.

  6. Légy merész és aki tetszik, írj rá! Mit veszítesz vele? Ha visszautasít, legalább tudod és nem gondolkozol rajta napokig mi lesz, vagy később, mi lett volna, ha…!

  7. Fontos! Ne támadd le! Írj neki, de ne kezd rögtön azzal, hogy járnál velem. Ismeretlen emberről el se tudja dönteni senki, mit kezdene vele – elárulom normál esetben az automatikus válasz – nem tudom, nem ismerlek még, ez a kulturált verzió , de a jellemzőbb NEM! Ne visszautasításokat akarj gyűjteni, hanem próbálj meg értelmes gondolatok átadásával normális kapcsolatokat kialakítani.

  8. Az emberek úgy állnak hozzád, ahogyan te hozzájuk! Azt kapod, amit adsz, ha nem tőle, megkapod mástól!

  9. Legyél türelmes! Nem ülhet egész nap a gép előtt mindenki! 1 hét után már aggódhatsz! Két év után már gyanakodhatsz – nem ám, ez csak vicc volt!

  10. Légy önmagad, mert ha önmagadért megszeret valaki, az fog igazán szeretni – ebből tartós kapcsolat lesz.



    Figyelj a másikra! Hallgasd meg és érdeklődj a választottad dolgai iránt. Egyoldalú kapcsolat nem vezet jóra!


     

Sok sikert kívánunk!

Itt és Most

 

 

Ha úgy gondolod, készen állsz a változásra, akkor regisztrálj az Itt és Most blog társoldalára, az Itt és Most - Találj Rám (ingyenes, igényes  és korlátozásoktól mentes) társkeresőjére, amely minden olyan 18 feletti, 30 feletti, 50 feletti magányos ember számára készült, akik valamilyen társra vágynak, mindezt ingyen. Az oldal regisztráció után is ingyenes. Vedd fel a kapcsolatot, azokkal akik szimpatikusak számodra, és találj baráti, komoly, vagy laza kapcsolatra, mindezt úgy, hogy adataidat a külső keresők nem láthatják. Mert ez magánügy!

Regisztrálj:
https://ittesmost.com/users/create
Lépj velünk kapcsolatba:
ittesmost.com@gmail.com
www.ittesmost.com

Az ország egész területéről, és külföldről is elérhető. Használd bátran, és lelj igaz barátokra, komoly kapcsolatra, hű társra, vagy laza, alkalmi kapcsolatokra. Ahol kötelező megadni milyen kapcsolatra vágysz, és kötelező fényképet feltölteni. Itt és Most Te vagy a fontos!