Merjünk válaszolni!

Mindenki vár arra, hogy írjanak neki levelet, vagy valami kedveset. Ahhoz, hogy kialakulhasson valamilyen kapcsolat elengedhetetlen a válasz írása!


Van, mikor számunkra első benyomásra, az, aki ránk írt, más, mint amit elképzelünk, vagy nem találkozik rögtön a vágyainkkal, nem fog meg. De míg a valóságban megpillantva máshogy látunk valakit, úgy a fényképen is. 
A fényképek minden szemszögből csalnak -  sokat... Hol jó, hol rossz irányba. Ez egy tájékozódási pont mégis nagyjából hogyan nézhet ki választottunk. Viszont, ha még ehhez ragaszkodunk is, mármint a fényképhez, akkor se felejtsünk el válaszolni a levelekre.


Sokszor azt látom, hogy nagyon kedves, és szimpatikus emberek sétálnak el egymás mellett, csak azért mert vagy nem mertnek válaszolni, vagy kezdeményezni, esetenként keresi a nagy Őt úgy, hogy közben azokat, akik nem találkoznak, rögtön elképzeléseikkel még csak esélyt sem adnak a másiknak.


Pótolhatatlan a jó szöveg, a humor, a kedvesség, a hűség és a bizalom. Egyik nemben sem lehet könnyen megtalálni ezt. A nők úgy vélik nincs ilyen férfi, a férfiak pedig, nincs ilyen nő. Hát de honnan tudhatnánk, ha nem is beszélgetünk?


Ne hátrálj meg, akkor, ha volt egy rossz kapcsolatod,házasságod!
-  Ha már megfordult a fejedben, hogy hiányzik valaki mellőled, már túltetted magad az előzőn, csak ragaszkodsz az emlékekhez, ahhoz, hogy valóban el tudjunk engedni dolgokat és pótolni friss, kellemes élményekkel – kell a változás. Merjünk próbálkozni.
-  Ha sok a sérelmed, akkor az internetet Neked találták ki. Nem kell rögtön kiadnod magad senkinek, fokozatosan tudtok ismerkedni, senki sem fog letámadni (szavakért nem vállalok garanciát – de legalább megtudod, hogy kapós vagy).
-   Amíg nem találkoztok, személytelen. De izgalmas!
-  Amikor új kapcsolatot szeretnél, sose hasonlítgasd az exedhez az új kiszemeltet. Megmérgezi a próbálkozásaidat.


Amikor már gyermeked van:
-   A gyerekek közelebb hozzák egymáshoz az embereket
-  A gyermek/gyermekeid Téged mintáznak, a neveltetése elárulja milyen ember vagy, és kevesebbet kell mondanod, a másik látja azokat az erényeidet is, amiket más formában talán sosem mutatnál meg senkinek
-   Ne kövesd el azt a hibát, hogy csak a gyerekednek élsz és közben megfeledkezel önmagadról, ne feledd a legszebb éveid után a gyermeked felnő, és bánni fogod!


Kategorizálás bakijai!
1.    A fényképen nem úgy néz ki, mint amire én vágyom. Engedd, hogy a vágyaid fejlődjenek. Láss át az arcokon és ismerd meg! Semmit nem fogsz vele veszíteni. Ez az internet. Még csak meg se fogjátok ismerni egymást az utcán, ha nem jön össze.
2.    Helyesírás – Igen, egyetértek, sokszor, sőt mindig idegesítő. De mi van, ha valaki mobilról ír? Adjunk lehetőséget rá, hogy bizonyítson!
3.    Diploma – ennek szerepét és fontosságát mindenki saját maga határozza meg. Van akinek életbevágó, hogy szíve választottja rendelkezzen vele, de ne higgyük azt, hogy egy diplomás okosabb, mint bárki más – ennek megértésére elhoztam Neked kedvenc Müller Péter idézetemet: „Az, hogy valakiben mennyi tapintat, illem, megértés, finomság, önuralom, bölcsesség, tisztaság, alázat, önérzet, tisztánlátás, jóság, netán bölcs derű van, az nem az egyetemi végzettségen múlik. Ez érettség kérdése.”

 

Merjünk kezdeményezni és új kapcsolatokat kialakítani. Ne felejtsünk el válaszra méltatni senkit, különben hogyan várhatnánk el, hogy megtaláljuk, amit keresünk?
Az új kapcsolatainkért legyünk partnerek, és ne kötözködők!

 

Itt és Most!
 

 

 

Ha úgy gondolod, készen állsz a változásra, akkor regisztrálj az Itt és Most blog társoldalára, az Itt és Most - Találj Rám (ingyenes, igényes  és korlátozásoktól mentes) társkeresőjére, amely minden olyan 18 feletti, 30 feletti, 50 feletti magányos ember számára készült, akik valamilyen társra vágynak, mindezt ingyen. Az oldal regisztráció után is ingyenes. Vedd fel a kapcsolatot, azokkal akik szimpatikusak számodra, és találj baráti, komoly, vagy laza kapcsolatra, mindezt úgy, hogy adataidat a külső keresők nem láthatják. Mert ez magánügy!

Regisztrálj:
https://ittesmost.com/users/create
Lépj velünk kapcsolatba:
ittesmost.com@gmail.com
www.ittesmost.com

Az ország egész területéről, és külföldről is elérhető. Használd bátran, és lelj igaz barátokra, komoly kapcsolatra, hű társra, vagy laza, alkalmi kapcsolatokra. Ahol kötelező megadni milyen kapcsolatra vágysz, és kötelező fényképet feltölteni. Itt és Most Te vagy a fontos!