Itt és Most - Találj Rám!

Az Itt és Most Blog társoldala, Itt és Most - Találj Rám társkereső.

Ingyenes.
Igen, és a regisztráció után sincsen korlátozás! Semmiben!

Igényes.
Tagjaink moderáláson esnek át, jelentésre rögtön reagáljuk, fényképeket is ellenőrizzük. A magánélet a legfontosabb - külső keresők ugyanis nem nyernek betekintést az adatlapokba, sem tagneveket, sem fényképeket, sem adatokat nem közlünk senkiről, és nem tesszük nyilvánossá. Csak bejelentkezett, regisztrált felhasználók léphetnek kapcsolatba egymással, és láthatják adatlapjaikat.

Itt rögtön kiderülhet, azonosak-e az elképzeléseitek!
Sok időt szántunk arra, hogy kiderítsük, miért nem működnek a párkapcsolatok, miért találják meg nehezen egymást a felek. Mitől szimpatikus valaki, mitől nem, kik lehetnek csalók. Végignéztünk sok véleményt, vitatkoztunk, és a társkeresők negatív tapasztalatait szeretnénk ellensúlyozni, és visszaadni a reményt, a hitet. 
Így toldottuk meg azzal, hogy 

  • kötelező megadni, ki-milyen kapcsolatot keres. Összenézve az adatlap többi részével, könnyebben választ kaphatunk felmerülő kérdéseinkre. Hamarabb kiderül, hogy szélhámos-e. Tudjuk, hogy így is sok olyan házas emberrel össze lehet akadni, az inkognito jelenség ügyén, aki szinglinek mondja magát. De ennél többet ezen nem tudunk szűrni, bár ha vannak rá javaslataitok, szívesen várjuk, hátha együtt egy precízebb oldalt alakíthatunk ki. :) 
  • A másik a fénykép. Kötelező fényképet feltenni, enélkül nem használható az oldal. Sajnos nem áll még ott a technika, vagy mi nem jöttünk rá, de a lényeg, nem tudjuk ellenőrizni valóban ő van-e a képen, viszont a szimpátiában már sokat segít.
Miért 18 felett?
Mert az alatt még bőven tud ismerkedni az ember. Amint idősebb korosztályba keveredünk, dolgozunk, egyetem, stb. már nehezebb. Vagy idő korlátoz minket, vagy a magánélet. Szerintünk ez az a kor, amikor már valakinek szüksége lehet rá. Az ismerkedést, barátkozást támogatjuk, de a fiataloknak sok lehetősége van.