Férfiaknak nőkről - nőknek férfiakról!

A férfiak bonyolultak. Nem, a nők bonyolultak! Hogy is van ez?

 

A konfliktusok elsődleges forrása. Mivel sok kapcsolat ezen csúszik el, ideje felismernünk a másikban azokat a dolgokat, amiket eddig nem értettünk. A férfiak jelentik az értelmet, a racionális, logikus gondolkodást, akik félre tudják tenni magukban az érzelmi behatásokat és képesek hidegvérrel is döntéseket hozni. A nő a szív, és most tegyük félre a sértődést, meg a kötözködést, ha nő vagy és a szívedre teszed a kezed, akkor te is felismerted már, hogy a nők a harmóniát, az érzékiséget, és az érzelmet testesítik meg. A szívükre hallgatva cselekednek leginkább, ezért tűnnek meggondolatlannak.

Ha végiggondolod, ez minden vitás kérdés alapja. De akkor mégis, hogy érthetnénk meg egymást?


Férfiaknak nőkről:
 

A nők érzelmi alapon hoznak döntéseket. Szeretik kinyilvánítani tettben és szóban is az érzelmeiket. Amikor sok impulzus éri őket, akkor gyakran felhúzzák magukat egy apróságon, ha az tetőzi az addigiakat, ami addig csak bosszantotta. Vannak, akik őrjöngnek, mert az érzelmi világukat rendkívül sérti egy adott dolog. 
 
Amikor felmerül a konfliktus és vita kerekedik, - biztos ismered azt a helyzetet, amikor jót veszekszünk a semmin - ezen dolgokra figyelj oda és akkor rendezhető, sőt javítható egy kapcsolat.

 

A nők imádnak beszélgetni, alkotni, mert az érzelmeiket próbálják kinyilvánítani ebben a formában. Mindig keresik az alkalmat, hogy egy adott érzésükről beszélhessenek. Kérdezd meg a kapcsolatotok során milyen helyzetben hogyan érezte magát, vagy egy adott szó hatására, amit egymásnak mondtatok. A nők nyelve az érzelem. De ha ,ár tudod, egy adott nőnek milyen helyzetben milyen érzései vannak, könnyebb megértened. Hagyd, hogy egy nő adjon neked belőle, segítsen átérezni helyzeteket, élményeket. 

A semmi, nincs kedvem róla beszélni, hagyj békén stb. kifejezések mögött nem ésszerű gondolatok húzódnak sok esetben, hiszen mindig az a kulcs mit érez.Ezért tudnak úgy kiborulni rosszul elsütött vicceken stb. Azok a nők, akiknek többnyire barátnőik vannak, ők jobban átérzik barátnőik érzéseit is, amikor beszélgetnek, és empátiakészsége hatalmas, és akarva, akaratlan is elkezd kombinálni, ellenőrzi az életét, hogy nála fennállhat-e az adott probléma, vagy örömforrás. Semmibe nem telik válaszolni és a beszélgetés mindig közelebb hoz majd titeket egymáshoz.
 

A gondolkodásnak csak a módja különbözteti meg a két nemet egymástól, semmi egyéb.
Ha már ismered az érzéseit, akkor nem lesz olyan női kérdés, amire rossz válaszokat tudsz majd adni.

Még egy fontos dolog, veszekedésbe ne menj bele, hagyd, hogy kiboruljon és vigasztald, szeresd, hallgasd meg, beszéltesd, adj tanácsot, figyelj rá, ez nagyon fontos, és a vita közben se hagyd átmenni személyeskedésbe, sérelmek felelevenítésébe a dolgot. 

A múlt azért múlt el, hogy ne hányjátok egymás szemére. Figyeljetek arra, hogy már megoldódott, különben nem lennétek
együtt. Ha már végképp értelmetlenné fajulnak a mindennapokban, menjetek el egy nagyon nyugodt helyre, semmiképp ne hagyd felhúzni magad és emlékezzetek először azokra az élményekre, amikor összejöttetek, első csók, első együttlét, tervek, álmok és beszélgessetek róla mik voltak azok a pontok, ahol valami megtört, és háttérbe szorult. Először ismerjétek fel. A nők ezt mindig pontosan tudják. Csak nem mindig mondják ki, mert úgy érzik nem fontos, vagy elmondják a barátnőiknek. Azok akiknek inkább férfi baráti köre van könnyebben beszélnek gondjaikról a férfiaknak. 

A probléma megbeszélése során együtt keressetek rá megoldást, mi hozná vissza a régi élményeket, mert ami bennetek van az ott van most is, csak valamit előtérbe helyeztetek. 

Miért veszélyes ha megsérted a nőiességében?
- ha visszafogott, magába zuhan, nem tudja értékelni önmagát, és elveszti az önbizalmát
- ha temperamentumosabb személyeskedésbe viszi át a veszekedést, ami a te férfiasságod sértegetéséhez fog vezetni. A végkifejlet személyiségfüggő, de a vitás kérdés rendezésének esélye közelít majd a nullához, pláne, hogy állandó ellenfelet kezd el benned látni, akivel szemben sérelmei vannak és meg kell védenie magát tőled, azért, hogy újra ne bánthasd meg így, inkább támadni fog.

Nőknek férfiakról:
 
A férfiak nem bonyolultak. Logikusak és racionálisak. Nem értenek a virágnyelvből, nem fognak a sorok között olvasni. Azért kérdezik meg, hogy mi bajotok van, mert magyarázatot keres rá, nem pedig a semmi, majd elmondom, hagyj stb. kifejezésre kíváncsiak. Ne húzd fel, hanem beszélj neki, indokold meg a tetteidet felé és meséld el neki mi hogyan hatott rád. A férfiak nem értik az érzelemből fakadó reakciókat, ami mögött nincsen logika, ezért számukra magyarázatra szorulnak a tetteid. Ahhoz, hogy meg tudjátok beszélni a dolgokat, fontos, hogy adjatok egymásnak és átvegyetek valamit a másik gondolkodásából. 

Az egyetlen ami megoldja a feszültséget az ha nyugodtan megbeszélitek és ez nem vicc. 

Az idegrohamokat a barátnők és a barátok megértik, elemzik, de a párod értetlenül fog előtted állni, mert nem fogja érteni. Amikor te konkrétan tudod mi esett rosszul és ő megkérdezi, és mi a baj, nem azt nem tudja, hogy az a szituáció neked rossz, hanem nem tudja mi váltotta ki a dühöt és a haragot. 

De ha elmondod neki? Akkor ő is tud majd reagálni és ezt hagynod kell, ha meg rendezni akarod a konfliktust. 

A férfiak egyszerűek, azt mondják, amit gondolnak.
 
Amikor rád jön az öt perc és elkezdesz kombinálni, hogy vajon hol van, mit csinál, kivel van, mit érez, ingatagnak érzed a kapcsolatotokat, akkor mielőtt a párodnak neki esel gondolkozz el rajta milyen ha ezt kimondod neki is. Nem baj, ha néha amikor csak magad vagy ki is mondod, és elképzeled hogyan reagálna, és elképzeled, hogy ezt most te hallgatod végig, ahogy veszekszel vele. Hát nem éppen kellemes, és az állandó bizalmatlanság szüli meg a féltékenységet és a veszekedést. 

Vannak helyzetek amikor a női megérzések nem hagynak cserben, de a férfiak nem a női megérzések alapján cselekednek. Ha szeretnek valakit akkor szeretnek és kész! Nem kell variálni, és nem kell keresztkérdésekbe szorítani. A nő a szív, és ez egy csodálatos dolog. Megteremti a kapcsolat alapját, az érzelmi vonalat. A férfi hozza a döntéseket, ahol félre kell ezt az érzelmi vonalat tenni. 

Fontos! Ne emlegesd állandóan a hibáit és kötözködj. Ezzel a férfiasságában alázod meg. A férfi alapvető ösztöne a család védelme, a biztonság, és a vezetés. Ha ebbe a háromba, és még az együttlétek hiányosságába is meggondolatlanul gázolsz bele, utána azt nagyon nehéz lesz kijavítani!


Miért együtt?

A nők és a férfiak  csak másra hivatottak és ehhez mérten alakul személyiségük, gondolkodásuk. Tökéletesen kiegészítik egymást, ha hajlandóak adni és kapni. Odafigyelnek egymásra és megtanulnak a másik fejével gondolkozni. 


Hiszen azért keresünk párt, hogy azt a részünket, amelyet a másikunk testesít meg magunkévá tegyük, egyé váljunk vele, hiszen így alkotunk egy egységet.


A férfiak
 a nő védelmét, a család védelmét, döntéseket, a vezetési képességeiket adják egy kapcsolatba, érzelmi mivoltukat csak akkor mutatják meg igazán, ha szeretnek valakit. Ha igazán szeretnek valakit, és akkor a legsérülékenyebbek. Vigyázzunk rájuk! A nők az egyetlen gyenge pontjuk!

A nők az érzékiség, családcentrikusság és érzelmek alapján otthonteremtésre születtek. Nem az otthoni tevékenységet értve ezalatt, hanem, hogy ha igazán szeret valakit, annak a kölcsönösség jegyében odaadja magát, megnyíljon, átadja az érzéseit, érzelmeit és kényeztesse, szeresse választottját. Igen ebbe az otthoni tevékenység is alappillért jelent, főzés stb. De elsősorban a férfinek stabil hátteret kell adnia. A férfinak a nő az alapja, a nő nyugodtságának és békéjének a férfi. Kölcsönösen együtt kell működniük. Vigyázzunk, mert a nőt csakis egy férfi tudja igazán bántani, pláne ha azt szereti is!

 

Tegyünk együtt egymásért!

Itt és Most

 

Ha úgy gondolod, készen állsz a változásra, akkor regisztrálj az Itt és Most blog társoldalára, az Itt és Most - Találj Rám (ingyenes, igényes  és korlátozásoktól mentes) társkeresőjére, amely minden olyan 18 feletti, 30 feletti, 50 feletti magányos ember számára készült, akik valamilyen társra vágynak, mindezt ingyen. Az oldal regisztráció után is ingyenes. Vedd fel a kapcsolatot, azokkal akik szimpatikusak számodra, és találj baráti, komoly, vagy laza kapcsolatra, mindezt úgy, hogy adataidat a külső keresők nem láthatják. Mert ez magánügy!

Regisztrálj:
https://ittesmost.com/users/create
Lépj velünk kapcsolatba:
ittesmost.com@gmail.com
www.ittesmost.com

Az ország egész területéről, és külföldről is elérhető. Használd bátran, és lelj igaz barátokra, komoly kapcsolatra, hű társra, vagy laza, alkalmi kapcsolatokra. Ahol kötelező megadni milyen kapcsolatra vágysz, és kötelező fényképet feltölteni. Itt és Most Te vagy a fontos!